Dagelijkse leveringen

Één van de belangrijkste voordelen zijn de dagelijkse leveringen. Wij begrijpen dat tijd cruciaal kan zijn en daarom streven we ernaar om uw bestelling binnen één werkdag te leveren, waardoor uw productie geen vertraging oploopt. U kunt rekenen op All Steel Products als een betrouwbare partner die uw tijdschema serieus neemt.

Zagen op lengte

Maatwerk is een ander gebied waarin wij uitblinken. Onze zaagfaciliteit is uitgerust met geavanceerde machines die nauwkeurig zagen mogelijk maken, zodat hardverchroomde assen/buizen en cilinderbuizen op de door u gewenste lengte kunnen worden geleverd. Het zagen op de gewenste lengte voorkomt materiaalverspilling, wat resulteert tot optimale efficiëntie.

Zaagbereik

Standaard zaagtolerantie: -0/+2mm
Diameter range: 16-420mm

Andere zaagtoleranties en diameters op aanvraag

Advies materiaalkeuze

Het selecteren van het juiste materiaal kan een uitdagende taak zijn. Wij begrijpen dat deze keuze belangrijk is voor de kwaliteit en duurzaamheid van het eindproduct. Ons team staat klaar om u te adviseren welk materiaal geschikt is voor uw specifieke toepassing, waarbij rekening wordt gehouden met de verschillende materiaaleigenschappen.
Voor persoonlijk advies, neemt u gerust contact met ons op.